Kapcsolat

Cégadatok: hamarosan
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

 

(Fontos az állatorvos által hitelesített teszt a visszaélések elkerülése miatt,  annak ellenére, hogy magunk is könnyedén elvégezhetjük őket)
Mintavételi pálcákat kérésre postázunk, amit az emailben megadott címre vissza tudnak juttatni! Kérem önöket a fent látható emailcímre írjanak minatvételi pálcák miatt, köszönöm. 

Steril dns mintavételi eszköz

 

Milyen tesztek elvégzésére van lehetősége? 

HCM - Maine Coon   HCM - Ragdoll 

 

PKD teszt, SMA teszt, PRA teszt

Vércsoport

Szinekre, mintázatra: agouti test, dilute/full color test, brown (chocolate and cinnamon) test, chocolate coat color test, cinnamon coat color test, colorpoint restriction test (burmese/siamese/tonkinese), Long-Hair Test

A teszteket végző laboratórium Oroszországban van! 2-3 hét alatt készülnek el az eredmények amiben 1 hét postai kézbesítési idő is bele foglaltatik! Sajnos a magyarországi laborok irreálisan magas ára miatt, egyelőre magyar labboratórium teszteket nem végez! Akik végeznek, ők is külföldre küldik ki a mintákat, extrém magas árak mellett!

 

 

 
0
0
0
s2sdefault
Copyright © 2017 www.macskagenetika.hu Minden jog fenntartva!